Friday, October 7, 2011

Coming Soon!!! ::Chandelier Brooch / Brooch Juntai::

bila sbenanye ek aku start minat pd brooch juntai2 ni? thn lps rasenye, bl tgk sorg cikgu english praktikal ni pkai (kat skolah tpt aku keje)... minah ni blaja kat oversea, so ms tu aku assume dia bli brooch juntai tu kat sana sbb puas aku cr yg lbey kurg mcm dia pny, tp x jumpa!!! sblm aku stori dgn lbey lanjut, design brooch yg aku mksudkan BUKANnya spt design brooch juntai yg melambak2 skang kat pasaran cthnye spt:
ini...
iii..ni....??? (yg gugusan2 dedaunan tu...isk..)
dan INI !!!!! (simpang malaikat 44!)
aku x mau brooch2 spt gmb di atas...bkn bermaksud nak mngutuk / mengeji org2 yg memakainye, cume mmg bkn taste aku la brooch2 yg cenggini... ms raya aritu lg la, bleh kata sume org yg aku jmp pkai brooch juntai yg lbey kurang je patternnye...aku ni jnis yg kononnye nak len drp org len la (KONOOOONNN)...hahahaha...dan disbbkan itu la aku tertarik dgn brooch yg minah sorg ni pkai...design dia ala2 classic, vintage & bohemian gituu...i loiikkeee... =D wlaupun xde gmb brooch minah tu, meh la aku bg cth gmb yg serba sdikit mgambarkan brooch yg wat aku x tdo mlm selama berbulan-bulan:
nmpk simple je kan? tp nice...bak kata omputeh 'LESS IS MORE'... oklah, tujuan aku sbenanye nk announce yg xlama lg aku akan jual brooch juntai yg simple, nice & elegant... bkn 100% buat sendiri, tp bkn gak 100% beli siap... harga around rm25 ke atas... nnt da ade stok2 yg cantik2 nnt aku post dlm blog ni and also my official bisnes blog : sila klik sini


btw, stok brooch yg dah ada cuma ini sahaja:

RM25 /1 unit



sebrg pertanyaan / pesanan bleh contact saya di sini atau 017-7673934

2 comments:

  1. kalau macam u buat i pun nak beli. huhuhuuh

    ReplyDelete
  2. insyaAllah next week start ada stok yg lain...heee~

    ReplyDelete